banner RENOVAT 1-05-05
PRESENTACIÓ

Gaudir d’una bona salut és relativament senzill sempre i quant un decideixi responsabilitzar-se i sobretot educar-se en tots aquells aspectes que la influeixen.

Una de les grans dificultats que té molta gent per disfrutar d’una bona salut és el fet que no s’impliquen activament en el procés i no es responsabilitzen de la seva salut cedint aquesta tasca a algú altre. Molta gent confia en què la indústria alimentaria elaborarà productes de qualitat i nutritius que promoguin la salut, o que els governs i els mitjans de comunicació vetllaran per ells i s’asseguraran que no els venen res que els pugui perjudicar… I quan per culpa de les males recomanacions es posen malaltes, en lloc de responsabilitzar-se del que estan fent malament i canviar-ho passen la pilota als metges perquè els hi solucioni el problema.

No posis la teva salut en mans de ningú. La teva salut està a les teves mans. Responsabilitza’t i educa’t el millor possible per poder prendre decisions encertades sobre com gaudir d’una vida activa i saludable.

Precisament amb aquesta idea hem creat aquest curs de cap de setmana RENOVA’T. Dos dies en un entorn espectacular com Banyoles, amb uns paratges naturals que et permetran gaudir com mai de l’exercici físic a l’aire lliure, seminaris on aprendràs tot el que cal saber d’alimentació, entrenament, gestió de l’estrès i molts altres aspectes relacionats amb la salut. I tot això en companyia d’un grup de gent com tu, gent amb ganes de viure una experiència transformadora que els ajudi a portar un estil de vida cada vegada més responsable, actiu i saludable.

OBJECTIUS D’AQUESTA EXPERIÈNCIA

 • Promoure els principis fonamentals d’un estil de vida saludable.
 • Proporcionar informació de qualitat, actualitzada i amb base científica de tots els factors que determinen l’estat de salut d’una persona i fer-ho en un llenguatge planer i a l’abast de tothom.
 • Reflexionar i qüestionar-nos les recomanacions oficials sobre nutrició i exercici físic per arribar a una proposta molt més coherent, científica i saludable.
 • Transmetre la necessitat d’involucrar-nos de manera més activa en la nostra salut.
 • Practicar exercici físic a l’aire lliure i moure’ns de manera més coherent amb la nostra fisiologia.
 • Conèixer nous aliments i aprendre noves receptes saludables.
 • Viure una experiència transformadora i molt renovadora que estableixi les bases d’un nou estil de vida més responsable, actiu i saludable.
 • Passar un bon cap de setmana en un entorn espectacular.

LA NOSTRA FILOSOFIA

logo FI llarg

A Fitness Integral creiem que una persona més sana serà més feliç, més agraïda, més respectuosa i més solidària amb la resta del món. Per això aquest curs de cap de setmana va encaminat a proporcionar-te totes les eines necessàries per poder prendre decisions més informades i encertades sobre com millorar la teva salut i benestar i així també poder ser una font d’inspiració per a la resta del món.

Aquest curs conté gran part de tot el que hem après en aquests darrers anys i el presentem en un format de cap de setmana molt concentrat perquè puguis conèixer tota aquella informació i estratègies que ens han servit per ajudar a tantíssimes persones sense haver d’invertir-hi molt temps, ni molta energia, ni massa recursos. Tot el que necessites saber estarà explicat en el curs i per això abordarem àrees tan diverses com aquestes:

Exercici físic / Entrenament

exercici

Des de Fitness Integral sempre hem cregut que el cos humà ha estat dissenyat per a moure’s. Portem el moviment gravat a la nostra genètica i tot el que fem que no vagi en aquest sentit està inhibint un instint vital que tots portem a dins i que si el reprimim ens acabarà afectant negativament. A la vista està les últimes investigacions científiques sobre com el moviment i l’exercici físic poden ser  estratègies molt efectiva per combatre gran part de les patologíes cròniques que han aparegut en els últims anys.

En aquest curs aprendràs quins són els exercicis més coherents i que van més en consonància amb la teva fisiologia. Realitzaràs exercicis de caminar, córrer, saltar, gatejar, trepar, equilibrar, colpejar, empenyer, carregar, estirar, llançar… Tots aquells exercicis que el teu cos està programat per fer i que potser perquè fa temps que no practiques ha oblidat. Les sessions estan dissenyades per poder ser adaptades a tot tipus de nivell i condició física. L’únic requisit indispensable és no patir cap lesió o condició médica que pugui empitjorar amb la pràctica de l’exercici físic.

Tota aquesta pràctica física també anirà acompanyada per un seminari teòric on parlarem de tot el que hem aplicat durant la pràctica i debatrem sobre com hauria de ser l’exercici físic per ser realment saludable. També abordarem la gran quantitat de mites i falces creences que hi ha en el món de l’exercici físic tals com “el millor exercici per cremar greix és córrer o fer exercici cardiovascular”, “Jo ja estic sa i en forma perquè vaig a nedar i faig ioga un parell de cops a la setmana…”, etc.

Alimentació / Nutrició

Igual que el nostre cos ha estat dissenyat per moure’s també ha estat dissenyat per menjar, però menjar bé! Estaràs d’acord amb mi que ni  la piràmide nutricional està sent efctiva a l’hora de combatre l’epidèmia d’obesitat que estem patint ni la recomanació aquella de “tot amb moderació” està funcionant. Si aquestes recomanacions focin bones tothom que fes una mica d’exercici i mengés amb moderació i com ens proposen estaria gaudint d’una salut espectacular i la realitat malauradament ens demostra que no és així.

Cal renovar el concepte de dieta, cal entendre la nutrició des d’un altre punt de vista i tornar a menjar de manera coherent amb la nostra fisiologia. En aquest curs aprendràs quins aliments són els que el teu cos pot tolerar millor, quins t’ajudaran a estar sà i quins no i sobretot com cuniar-los per poder gaudir de també de l’experiència de menjar saludable.

cuina natural

A part del seminaris teòrics també hi haurà un taller pràctic de cuina impartit per la fantàstica chef Alba Mora on aprendràs a utilitzar aliments naturals, de temporada i ecològics i cuinar-los de tal manera que el resultat sigui espectacular.

Contacte amb la natura

Ens hem passat més del 99% del temps que portem en aquest planeta con contacte amb la natura. Tant el nostre cos com la nostra ment necessiten encara d’aquest contacte. El problema és que junt amb el sedentarisme i la mala alimentació també s’hi ha afegit una gran desconnexió amb el medi natura. Ens passem hores i hores tancats en oficines, treballant amb ordinadors, anant de casa a la feina i de la feina a casa… i en molts casos rebent únicament llum de fonts artificials. I quan decidim cuidar-nos i fer exercici ens tanquem en gimnassos i utilitzem màquines com la cinta o la bicicleta estàtica que no ens porten enlloc.

Entrenar a l’aire lliure no es limita només a caminar, córrer o anar en bicicleta. La natura ens proporciona infinitats de recursos per poder posar-nos en forma de manera integral.

Estany

Durant aquest cap de setmana podràs disfrutar de l’entron natural de Banyoles coneixent un munt de recons extraordinaris i preciosos que t’enamoraran.

A més, el curs es realitzarà en una casa rural amb molt d’encant just al costat de l’estany. Cada matí serà sortir de la porta i en menys d’un minut estar envoltat de natura, aigua i vida. La casa rural es diu Dormestany i pots visitar-la clicant aquí.

Dormestany

L’estada serà en habitacions compartides de dos o tres persones. Tot i que els àpats estàn inclosos i no ens haurem de preocupar per cuinar si que cal estar disposat a col.labora en la logística de recollir i netejar les coses. La casa disposa de totes les comoditats (aire condicionat, calefacció, rentaplats…)  però caldrà que tothom col.labori a mantenirho net i amb ordre.

Com podreu veure a continuació el cap de setmana té una agenda molt complerta tot i això hi haurà estones lliures on podreu gaudir de la casa i la natura o podreu anar a voltar per Banyoles. Els desplaçaments tot i no estar molt lluny del centre s’hauran de fer en cotxes particulars per tal de no fer tard i poder respectar l’horari de les activitats.

AGENDA D’ACTIVITATS

DIVENDRES 5 DE MAIG

 • 17h a 18h: Arribada i allotjament
 • 18h a 18:30h: Presentació contingut cap de setmana
 • 19h a 20:30h: Seminari teòric “Recomanacions nutricionals oficials: són realment saludables? Una visió renovada de la salut”
 • 20:30h a 21h: Lliure
 • 21h sopar
 • 21:30h lliure

DISSABTE 6 DE MAIG

 • 8:00h Entrenament metabòlic
 • 8:30h a 9h: Esmorzar saludable
 • 9h a 10h: Lliure
 • 10h a 12: Entrenament cardiovascular (treking 10km)
 • 12h a 13h: Lliure
 • 13h a 14h: Dinar
 • 14h a 15:30h: Relaxació
 • 15:30 a 16:30h: Seminari teòric “Exercici físic: el millor tractament antiageing”
 • 16:30 a 17:00h: Entrenament metabòlic i Alliberament miofascial
 • 17h a 17:30h: Lliure
 • 17:30 a 20:30: Taller de cuina saludable: “Una nova manera de cuinar”
 • 20:30h a 21:30h Sopar saludable
 • 21:30 a 22:30h: Seminari teòric “Hem nascut per ser feliços, no perfectes”

DIUMENGE 7 DE MAIG

 • 9h a 11:30h Entrenament (Bootcamp) + Esmorzar
 • 11:30 a 12:30h Conclusions i aprenentatges
 • 12:30h sortida

IMPARTEIX L’ACTIVITAT

Xavi Garcia

xaviDedicació, professionalitat i passió és com es podrien definir els més de 15 anys que ja porta en el món de l’exercici físic i la salut. La seva formació passa per quatre països: Llicenciat en Educació física per la Universitat de Barcelona (Espanya), Postgrau en Pedagogia de l’Esport impartit a l’European Winter School de la Universitat de Jyväskylä (Finlàndia), Entrenador Personal titulat per la Oregon State University (Estats Units d’Amèrica) on va ser reconegut com a millor instructor de fitness i entrenador personal de l’any 2003-2004.

Co-fundador de Fitness Integral junt amb la Kaisa Tuominen actualment és assessor de salut, director de programes especials (Renova’t, Bootcamp, Repte Elimination Diet…) i Psiconeuroimmunoleg especialitzat en exercici físic.

LlOCmapa

Casa rural Dormestany

Ctra. Vella d’Usall, s/n

17820 Banyoles

Telèfon contacte (Xavi): 669587008

 

DATA

5, 6 i 7 de maig 2017

 

INVERSIÓ

Amb aquesta inversió està tot inclòs (dos nits d’allotjament, tots els àpats, seminaris, taller de cuina i entrenaments).

345€  i fins a esgotar places

Nota: per facilitats amb el pagament contacteu via info@fitnessintegral.com

 

FORMA DE PAGAMENT

 • Amb targeta de crèdit o via paypal. Clica al botó de sota:NOTA IMPORTANT: Un cop realitzat el pagament de la inscripció amb targeta de crèdit o     via paypal el sistema t’ha de redirigir a un formulari que cal omplir i enviar. Si per algun motiu hi hagés algun problema i no s’obrís la pàgina automàticament torna a aquesta pàgina i CLICA AQUÍ.

 

 • Amb transferència bancaria a Kaisa Tuominen-Fitness Integral amb número de compte  ES54  2100 0023 4002 0067 9310. En aquest cas posa el teu nom i cognoms i concepte “Inscripció Renova’t”. També cal enviar una còpia del comprovant de la transferència a info@fitnessintegral.com.

NOTA IMPORTANT: Un cop realitzat el pagament de la inscripció amb transferència bancaria cal tornar a aquesta pàgina per omplir i enviar-nos el formulari que trobareu aquí. CLICA AQUÍ.

_________________________________________________________________________

banner RENOVAT 1-05_Mesa de trabajo 14

Share Button

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR